© HOOGEVEEN Bestratingen & Verhuur  l  Gouwzee 15  l  1423 DS UITHOORN  l  T. 06 - 22 017 076  l  info@hoogeveenbestratingen.nl   -  2015

Onze diensten

De diensten die HOOGEVEEN aanbiedt zijn zeer divers. Naast het uitvoeren van alle soorten straatwerken en tuinwerkzaamheden kunt u ook terecht voor uw tuinontwerp of het huren van machines.

Ontwerp & Advies

Naast het uitvoeren van werkzaamheden zijn wij ook in staat om uw tuin, terrein, straatwerk op papier uit te werken in vorm van een ontwerpplan. Hierin staat duidelijk ingetekend wat de elementen zijn en hoe uw project er in eindstadium uit zou kunnen komen te zien. Daarnaast geven wij u uiteraard een uitgebreid advies over alle van materialen en werkzaamheden die verricht zouden moeten worden. 
Meer info

Tuinaanleg

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor het compleet laten aanleggen van uw tuin. Uw tuin compleet leeghalen, bomen kappen, schuttingen verwijderen en daarna weer compleet opbouwen/inrichten met nieuwe materialen of soms hergebruiken wij de materialen indien u dit wenst. Alle werkzaamheden gaan in goed overleg en naar wens van de opdrachtgever; U wilt immers genieten van “UW perfecte tuin!”
Meer info

Bestratingswerk 

Onze hoofdzakelijke werkzaamheden is het aanbrengen van alle soorten bestratingen. U kunt hier denken aan tuinbestrating, sierbestrating, opritten, bedrijfsterreinen, complete woonwijken, klinkerwegen en projectbestratingen. Ons straatwerk wordt vakkundig aangebracht door specialisten, niet alleen zoals het tegenwoordig gebeurt met een plank afreien, maar voornamelijk onder de hamerstraten. Het ambachtelijke vakwerk wat steeds minder voorkomt.  Daarnaast uw specialist voor het aanbrengen van machinale bestrating.
Meer info

Houtwerk

Uw wilt een vlonder of steiger? of uw beschoeiing, schutting is aan vervanging toe? Wij beschikken over de materialen, machines en kennis om dit soort opdrachten voor uw uit te werken. Wij halen alles netjes en vakkundig weg en voeren het af. Daarna kunnen wij gaan beginnen met het opbouwen van uw houtwerk-project. Zo hebben wij al bij vele klanten maatwerk geleverd!
Meer info

Tuin onderhoud

Ook voor uw tuinonderhoud kunt u bij ons terrecht. Of het nu gaat om een particuliere tuin of een bedrijfstuin/terrein. Van onkruidverwijderen tot het snoeien van beplanting. Dit kan op contractbasis maar ook ‘los’. Informeer naar de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.
Meer info

Grondwerk & Wegenbouw

Het bedrijf heeft vele jaren kennis in de wegenbouw en grondwerk. Rioleringen, kabels, kolkenplaatsen en aansluiten op het hoofdriool is geen enkel probleem. Daarnaast voeren wij zelfstandig projectbestratingen uit voor diverse grote aannemers. Dit gebeurt hoofdzakelijk op aanneem basis. 
Meer info
úw partner voor maatwerk bij straatwerk en tuinwerkzaamheden
HOME OVER DIENSTEN OVERIGE ACTIE'S NIEUWS GALERIE CONTACT DIENSTEN