© HOOGEVEEN Bestratingen & Verhuur  l  Gouwzee 15  l  1423 DS UITHOORN  l  T. 06 - 22 017 076  l  info@hoogeveenbestratingen.nl   -  2015

Overige

HOOGEVEEN Bestratingen & Tuinaanleg- Uithoorn

Particulieren, bedrijven, aannemers en overheden weten HOOGEVEEN al tijden te vinden om onze diensten af te nemen. De werkzaamheden die HOOGEVEEN uitvoerd zijn heel divers. Het antwoord “NEE” kennen wij niet, wij proberen altijd een passende oplossing te vinden, geen vraag of opdracht is voor ons te gek. Uiteraard geven wij op al onze werkzaamheden garantie, onze service is erg hoog en wij zijn pas te vreden als u dat ook bent.  

HOOGEVEEN Bestratingen & Verhuur - Uithoorn

Naast het werk uitvoeren kunt u ook ons in huren voor úw werkzaamheden, dit gebeurt veelal door aannemers die onze shovels, kranen of personeel willen gebruiken voor korte of langere tijd. De werkzaamheden kunnen onder andere bestaan uit, grondverzet, materialen bijrijden, transport en het inhuren van grondwerkers, straatmakers en oppermannen. Daarnaast is het inhuren van een voorman om uw wegenbouw project te regiseren mogelijk! Maar óók voor particulieren zijn wij in te huren! u wilt misschien zelf uw tuin bestraten maar wilt het zware tilwerk uitbesteden? Wij kunnen voor uw het grond afvoeren en het zand aanbrengen en wellicht daarna nog aftrillen, een boomstronk verwijderen u te zwaar?  Hiervoor kunnen wij gebruiken maken van onze eigen machine’s en mensen, neem contact op met ons!
úw partner voor maatwerk bij straatwerk en tuinwerkzaamheden
HOME OVER DIENSTEN OVERIGE ACTIE'S NIEUWS GALERIE CONTACT
OVERIGE